anemon
+2
ll æk ll IkonBaby
anemon
6 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
anemon
ilk başta merhaba adımı bildirmeme gerek yok siz bana anemon deyin.ayvalıkta yaşıyorum yani allahın unuttuğu yer:\ 15 yaşında yüzünden masumiyet akan bir kız çocuğuyum(ne masumiyet ama :D). emo gothic yada tiki insan değilim onları hiç sevmem.
jonas brothers ı seviyorum çünkü tarzları ve öğrendiğim kadarıyla kişilikleri hoşuma gitti vede tabiki şarkıları. ilk başta joe nick veya kevin için fan değil JONAS BROTHERS İÇİN fanım yani demek oluyorki aşkım joe canım kevin senin için ölürüm nick tarzı insanlardan nefret ederim.. benden uzak allaha yakın olsunlar...
çok ta sevilen biri değilimdir. hatta gıcık bile sayılabilirim .çok olupta boş arkadaşlardansa az ama iyi arkadaşı tercih ederim.Türkçe ye çok önem veririm.ve insanlarında önem vermesini isterim.yha sheni chok sefiorm tarzı konuşan insan müsvettelerinden nefret ederim.th yi sevmem hatta nefret ederim çok boş ve saçmalar ama sevenlerede saygı duyarım..herkesin kendi görüşü tabiki.
jb dışında aerosmith dinlerim.bazen de Demi LovaTo
hoş geldim hoş buldum:D
jonas brothers ı seviyorum çünkü tarzları ve öğrendiğim kadarıyla kişilikleri hoşuma gitti vede tabiki şarkıları. ilk başta joe nick veya kevin için fan değil JONAS BROTHERS İÇİN fanım yani demek oluyorki aşkım joe canım kevin senin için ölürüm nick tarzı insanlardan nefret ederim.. benden uzak allaha yakın olsunlar...
çok ta sevilen biri değilimdir. hatta gıcık bile sayılabilirim .çok olupta boş arkadaşlardansa az ama iyi arkadaşı tercih ederim.Türkçe ye çok önem veririm.ve insanlarında önem vermesini isterim.yha sheni chok sefiorm tarzı konuşan insan müsvettelerinden nefret ederim.th yi sevmem hatta nefret ederim çok boş ve saçmalar ama sevenlerede saygı duyarım..herkesin kendi görüşü tabiki.
jb dışında aerosmith dinlerim.bazen de Demi LovaTo
hoş geldim hoş buldum:D
En son anemon tarafından Perş. Eyl. 04, 2008 3:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
anemon- Mod
Geri: anemon
Hoş geLdin anemon
ll æk ll IkonBaby- Mod
Bi de Hoş buLmasaydın
ll æk ll IkonBaby- Mod
ee hoşbulmak adettendir:D:D:D
anemon- Mod
Hoşgeldin canım xD
WhiSpeR..*- Yeni
evallaha iyi senden ne haber :D Lanetli Tanrıça
anemon- Mod
ayy sevdim seni:D :D:D:D
anemon- Mod
H.qLdn yavru..TH konusunda aynı düşünceye sahibiz. :):) HeLe şükür sevmeyen birini buLduğuma çok sevindim.Türkçe özentiLerinden nefret etmekLe çok hakLısın ancak gothicLik konusunda aynı fikirde değiLim.OLsun oLmayaLım.o kdr da fark oLsun n'oLcak :)
öpücükLerrr..
öpücükLerrr..
Keidy ChoCy- Fan Jr
evet yaa herkes seviyor th yi ne var anlayamadım.şarkıları falan çok komik çocukça .bende nihayet sevmeyen birini buldum!!!sağolasın ama sanırım sen benden sonra geldin ben sana hoşgeldin diyeyim
anemon- Mod
Bende sevmiyorum Tokio HoteL*i SeLcen beni dışLıyormusun?
ll æk ll IkonBaby- Mod
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası