BöCüRt
+2
Lolisko
BöCüRt
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BöCüRt
arkdaşlar merhaba benim adım elif 14 yaşındayım yeni yeni j-rock dinlemeye başladım genellikle rock müzik dinlerim jonas brothersı daha yeni tanıdım nixie saolsun her neyse gitar çalmayı severim ama nedense bir türlü am den dm ye geçememişimdir küçüklüğümhep yaramaz baş belası biri olarak geçmiştir bütün çocukluğum beyoğlunda geçti daha 8 yaşında taksime çıkmaya başlamış bir insanımdır 10 gibi yaşlarındada peşinden satanist koşturan bir çocuktur
bu BöCüRt çok sıcak kanlı bir arkadaşınız küçüklüğünden beri hep temizlikten nefret etmiş fakat hep temizlik yapması istenmiştir her temizlik yapıldığında kendini evden atan bir kızcağızdır ailesi bıraksa saatlerce pc nin başında kalabilecek biridir aynı zamanda boş vakitlerinde oturup akşama kadar anime izleyen biridir
ama bu şahıs heppp negatiftir evde herkesin boralini süper bozar bu şahıs aynı zamanda lise öğrencisidir hep hayalinde okulu bitirsemde dünyayı dolaşsam gibisinden birşey vardır 2 ablası 1 küçük kardeşi vardır bazen çok bilmiş yada çok gıcık olabiliyor o zaman kendini bile sevmiyor katlanırsınız inş.
sevdiğim gruplar:cinema bizarre , the gazette,antic cafe,puffy ami yumi,jonas brothers,miyavi,paramore,skye sweetnam,tatu
çok dilci bir insanım dır konuşmaktan hiç bıkmam anime ve manga çizgi filmlerine bayılırım özelikle shaman king duygusal biri değilimdir çok gerekmediği sürece ağlamam
bildiğim diller:türkçe,almanca,arapça,az buçuk japonca ve fransızca,ingilizce
antisi olduğum şeyler
anti satanizm (onlar fazla korkunçta)
anti okul
anti matematik,fen,kimya vs.
anti paris hilton
anti no angels
anti temizlik.... daha varda bu kadar yeter herhalde
arkadaşlar kusura bakmayın bende anti bolluğu var
sanırımm hakkındaki herşeyi söyledim hepinizle ii anlaşıcağıma inanıyorum
bu BöCüRt çok sıcak kanlı bir arkadaşınız küçüklüğünden beri hep temizlikten nefret etmiş fakat hep temizlik yapması istenmiştir her temizlik yapıldığında kendini evden atan bir kızcağızdır ailesi bıraksa saatlerce pc nin başında kalabilecek biridir aynı zamanda boş vakitlerinde oturup akşama kadar anime izleyen biridir
ama bu şahıs heppp negatiftir evde herkesin boralini süper bozar bu şahıs aynı zamanda lise öğrencisidir hep hayalinde okulu bitirsemde dünyayı dolaşsam gibisinden birşey vardır 2 ablası 1 küçük kardeşi vardır bazen çok bilmiş yada çok gıcık olabiliyor o zaman kendini bile sevmiyor katlanırsınız inş.
sevdiğim gruplar:cinema bizarre , the gazette,antic cafe,puffy ami yumi,jonas brothers,miyavi,paramore,skye sweetnam,tatu
çok dilci bir insanım dır konuşmaktan hiç bıkmam anime ve manga çizgi filmlerine bayılırım özelikle shaman king duygusal biri değilimdir çok gerekmediği sürece ağlamam
bildiğim diller:türkçe,almanca,arapça,az buçuk japonca ve fransızca,ingilizce
antisi olduğum şeyler
anti satanizm (onlar fazla korkunçta)
anti okul
anti matematik,fen,kimya vs.
anti paris hilton
anti no angels
anti temizlik.... daha varda bu kadar yeter herhalde
arkadaşlar kusura bakmayın bende anti bolluğu var
sanırımm hakkındaki herşeyi söyledim hepinizle ii anlaşıcağıma inanıyorum
BöCüRt- Yeni
İş/Hobiler : yüzme,gitar,sinema,müzik,arkadaşlarda dolanmak,yemek yapmak